ALD Automotive
(Beeld: ALD Automotive)

ALD Automotive lanceert leasingmogelijkheden voor Tesla in Europa

Tesla kiest ALD Automotive als voorkeurspartner in Europa voor operationele leasediensten. Klanten kunnen profiteren van full-service leasepakketten voor de personenwagens Model 3, Model Y, Model S en Model X. Deze pakketten worden aangeboden door ALD Automotive. Voor alle modellen kunnen klanten rekenen op bandenwissel, pechbijstand, verzekering en voertuigregistratie, mobile service-ondersteuning en onderhoud dat verzorgd wordt in Tesla-locaties over heel Europa. De wagens zijn beschikbaar met flexibele looptijden en kilometerstand, en kunnen direct op de website van Tesla worden aangepast. ALD Automotive beheert de lease voor de duur van het contract. 

“We zijn trots dat we dit nieuwe, toegankelijke en flexibele leaseaanbod voor de reeks elektrische voertuigen van Tesla kunnen lanceren voor klanten in heel Europa en in België”, bevestigt John Saffrett,  Deputy Chief Executive Officer bij ALD Automotive. “Dit draagt bij aan onze duurzame groeistrategie als belangrijke speler in de energietransitie, en we streven ernaar om innovatieve mobiliteitsoplossingen aan te bieden.” 

“Onze partners vormen een belangrijke hoeksteen in het ecosysteem van ALD Automotive. Het verder ontwikkelen en versterken van de relatie met Tesla maakt deel uit van een van onze belangrijkste doelen in onze Move 2025-strategie. Wij zijn bijzonder tevreden Tesla te kunnen ondersteunen in het aanbieden van operationele leasediensten in België en Europa enerzijds”, zegt Benjamin Daels, Sales and Marketing Director bij ALD Automotive. “Anderzijds zijn wij fier om met onze rijke ervaring en kennis van de markt,  Tesla de komende jaren als waardevolle partner te ondersteunen.” 

Meer ecoTips artikels over mobiliteit

Nieuwsbrief

In je mailbox: aankondigingen van opleidingen, events, nieuws en inzichten over duurzaamheid.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.