Ambassadeurs ondersteunen de Sustatool

Starten met een nieuwe tool, is altijd een beetje spannend. Dan ga je liefst eerst eens te rade bij een ervaringsdeskundige. Deze bedrijven hebben de Sustatool al uitgebreid getest in hun eigen organisatie. 

  • Wilms nv: hoewel er al tal van duurzame initiatieven liepen in het bedrijf, bracht de Sustatool structuur in deze acties.
  • Universitas:  focust vooral op de samenwerking met de stakeholders en is zeer positief over de pragmatische aanpak die in de Sustatool zit.
  • Sense: sociaal cateringbedrijf; vooral positief dat de Sustatool alle medewerkers mee engageert en de bedrijfscultuur verduurzaamt.
  • Blenders: is een sociale onderneming die organisaties – van KMO’s en sociale-economiebedrijven tot social-profitorganisaties – ondersteunt om met de Sustatool aan de slag te gaan. 
  • Fevia: wenst haar leden aan te zetten tot een duurzamer beleid. Via de CSR Food Tour willen wij onze leden hier op een innovatieve manier concreet mee op weg helpen en persoonlijk assisteren om te werken aan een duurzaam bedrijfsbeleid.

Fevia en Blenders zijn twee van de 13 projecten die via de MVO Oproep 2018 met de Sustatool aan de slag zullen gaan. 

Nieuwsbrief

In je mailbox: aankondigingen van opleidingen, events, nieuws en inzichten over duurzaamheid.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.