Blue Gate bezoek
(Beeld: DEME)

ecoTips bezoekt Blue Gate in Antwerpen

Het bezoek aan BlueGate wordt omwille van de corona-dreiging, uitgesteld naar een latere datum. We houden jullie op de hoogte!

Op 23 maart bezoekt ecoTips Bizzclub het Blue Gate project in Antwerpen. Abonnees nemen gratis deel aan deze activiteit. Niet-abonnees betalen 50 euro, excl. btw. Wat gaan we bekijken? Lees het hier.

Blue Gate Antwerp is het eerste eco-effectieve, watergebonden bedrijventerrein in België.

Petroleum Zuid was ooit het hart van de Antwerpse petroleumindustrie. Vandaag zijn deze gesaneerde terreinen klaar voor een nieuw hoofdstuk: Blue Gate Antwerp, een toonaangevend publiek-privaat project dat de toekomst zelf in handen neemt. Het klimaatneutrale bedrijventerrein is voorbehouden voor innovatieve ondernemingen met een heldere ambitie: lineair groeien dankzij circulair werken.

Enkele beelden van de saneringswerken (Foto’s DEME)

En enkele foto’s en renderings van het toekomstig bedrijventerrein (Foto’s BOPRO)

Belangrijk! Erkende milieucoördinatoren kunnen een attest van permanente vorming krijgen voor deze opleiding. Vermeld dit bij je inschrijving!

Schrijf je dan in voor deze ecoTips Bizzclub!

[googleapps domain=”docs” dir=”forms/d/e/1FAIpQLSfcEw-2lh0p7snOeFzjPBGeCKP8F6MIdVzR2U-ZSPj4mEuMOA/viewform” query=”embedded=true” width=”500″ height=”1775″ /]

Nieuwsbrief

In je mailbox: aankondigingen van opleidingen, events, nieuws en inzichten over duurzaamheid.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.