BLI Pick Awards

Epson wint drie onderscheidingen in de Summer 2020 Pick Awards van Keypoint Intelligence – Buyers Lab

Epson heeft drie Summer 2020 Pick Awards ontvangen van Keypoint Intelligence – Buyers Lab (BLI) voor zijn printers voor kleine bedrijven en thuiskantoren. Deze erkenning komt in een tijd waarin desktopprinters en printers voor kleine werkgroepen steeds belangrijker worden, aangezien velen van ons nog altijd thuis of met minder mensen op kantoor werken.

Zoals alle Epson-inkjetprinters, presteren de bekroonde printers uitstekend op het gebied van duurzaamheid. Ze maken gebruik van de Heat Free-technologie van Epson, waarmee het energieverbruik en de CO2-uitstoot gereduceerd worden. Ze bieden ook aanzienlijk lagere afdrukkosten dan concurrerende printers, met betrouwbare prestaties en hoge kwaliteit uitvoer.

“Met drie awards in de categorieën kleine bedrijven en thuiskantoren biedt Epson ongeëvenaarde waarde voor gebruikers die kleine volumes printen,” stelt Kaitlin Shaw, Associate Director van A4 Hardware bij Keypoint Intelligence. “Voor opmerkelijk lage kosten per pagina krijgen gebruikers een hoge kwaliteit uitvoer, perfecte betrouwbaarheid en een indrukwekkende gebruiksvriendelijkheid, inclusief touchscreens, eenvoudig routineonderhoud en lage interventiepercentages. Monochroom of kleur, A4-formaat of grotere afmetingen, Epson heeft een apparaat dat eenvoudig aan de behoeften van gebruikers voldoet en dat hen op de lange termijn veel geld zal besparen.”, vervolgt Shaw.

“Deze onderscheidingen zijn een bevestiging van de inspanningen die Epson levert om een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding en duurzame afdrukken van hoge kwaliteit te leveren. Zowel op kantoor als thuis. We zijn erg blij met deze erkenning,” zegt Darren Phelps, Vice President of Business Sales bij Epson Europe.

De winnende modellen zijn:

  • Epson EcoTank ET-16650 (EU model) – Uitmuntende Tabloid Colour Inkjet All-in-One
  • Epson EcoTank ET-5880 (EU model) – Uitmuntende SOHO Colour Inkjet All-in-One
  • Epson WorkForce Pro WF-C5790DWF (EMEA model) – Uitmuntende Personal Colour Inkjet All-in-One

Nieuwsbrief

In je mailbox: aankondigingen van opleidingen, events, nieuws en inzichten over duurzaamheid.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.