Deelplatform i.Revitalise door coronacrisis tijdelijk gratis

Door de coronacrisis biedt i.Revitalise, een online deelplatform voor hoogtechnologische apparatuur, machines en infrastructuur, al dan niet met bijhorende operator of knowhow, zijn diensten tijdelijk gratis aan.

I.Revitalise is een online deelplatform voor hoogtechnologische machines, apparatuur en infrastructuur al dan niet met bijhorende operator, engineering en knowhow in de maakindustrie, onderhouds- en revisiesectoren en onderzoek- en ontwikkelingswereld. Bedrijven met een productieprobleem of een investeringsdossier met lage ROI kunnen er gebruik van maken. Bedrijven die hun investering nog wensen voor te bereiden of nog een juiste leverancier zoeken, kunnen dankzij i.Revitalise dan weer bepaalde apparatuur, machines of infrastructuur testen.

Het deelplatform heeft in het kader van de coronacrisis nu besloten ten minste tot 5 april zijn diensten gratis aan te bieden. Het zal vraag en aanbod kosteloos matchen. Het ter beschikking stellen aan elkaar van lokale capaciteit helpt immers enorm om de schaarste aan middelen en mensen op te vangen.

“Wij gaan gratis voor u op zoek naar het gewenste materiaal of de gewenste dienst of we zetten voor u een privédeelplatform op om bijvoorbeeld het nodige extra materiaal voor ziekenhuizen te verzamelen en uit te wisselen”, klinkt het.


Hoe werkt het?

Getroffen bedrijven kunnen hun specifieke vraag mailen naar stefan.verreycken@irevitalise.eu. i.Revitalise engageert zich om binnen de 24 uur de eerste opties aan te bieden. Zelf materiaal of diensten aanbieden kan natuurlijk ook. Wie een privédeelplatform wil opzetten, mailt naar hetzelfde adres.

Nieuwsbrief

In je mailbox: aankondigingen van opleidingen, events, nieuws en inzichten over duurzaamheid.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.