De Greener Packaging Awards en de Get Smart (in) Packaging Awards slaan de handen in elkaar!

Voor zijn 5de editie heeft de Greener Packaging Awards de handen in elkaar geslagen met de kersverse Get Smart (in) Packaging Awards, een initiatief van Empack, Packaging Innovations en Verpakking&Label Magazine. Is duurzame ontwikkeling van fundamenteel belang voor uw bedrijf? Ontwerpt u duurzame verpakkingen die milieuvriendelijk zijn? Neem dan deel aan de allereerste editie van de Get Smart (in) Packaging Awards. 

Uw milieubewuste aanpak in de kijker

Deelname aan de Get Smart (in) Packaging Awards is de ideale gelegenheid om uw milieubewuste aanpak in de kijker te zetten!  De wedstrijd staat open voor brand owners, ontwerpers en verpakkingsproducenten die in België actief zijn. Om in aanmerking te komen, moeten de verpakkingen, designs en technologieën op de markt verschenen zijn na 1 juli 2017. Er zijn twee categorieën van awards: 

  • Get Smart (in) Packaging Awards: deze awards belonen de meest innovatieve verpakkingen in de 5 categorieën On the go • Thuisgebruik • E-commerce • B2B • Verpakkingsmachine innovatie
  • Greener Packaging Awards: deze belonen de meest duurzame huishoudelijke en bedrijfsmatige verpakkingen. 

De laureaten zullen gekozen worden uit de inzendingen van de 5 categorieën van de Get Smart (in) Packaging Awards. De prijsuitreiking zal plaatsvinden op 23 oktober 2019 tijdens Empack.

Hoe deelnemen? 

Om deel te nemen, dienen kandidaten hun kandidatuurdossier vóór 30 juni 2019 in te dienen via de website www.greenerpackaging.be. Deelname is gratis. 

Nieuwsbrief

In je mailbox: aankondigingen van opleidingen, events, nieuws en inzichten over duurzaamheid.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.