week van de korte keten
(Beeld: VLAM.be)

Doe mee aan de Week van de Korte Keten van 14 tot 22 mei 2022

De Vlaamse provincies, de Vlaamse overheid, Steunpunt Korte Keten en VLAM organiseren opnieuw de Week van de Korte Keten van 14 tot 22 mei 2022 om de korte keten beter bekend te maken bij het grote publiek. De slogan van deze editie luidt “Proef het verschil.”

Doe mee

Wil je als producent in de korte keten graag mee de korte keten onder de aandacht brengen tijdens de Week van de Korte Keten ? Organiseer dan tussen 14 en 22 mei een leuke activiteit: een opendeurdag, een drive-in, een workshop, enz. Registreer je activiteit vooraf op de UITdatabank met het label” Lekker lokaal” of de tekst “Week van de Korte Keten”. Zo komen jouw activiteiten op de website www.weekvandekorteketen.be terecht, de centrale communicatieplaats voor de Week van de Korte Keten. De verschillende partners werken samen om deze speciale week bekend te maken bij het brede publiek.

Tips en tricks

Op 16 februari vindt er een online inspiratiesessie plaats waar het Steunpunt Korte Keten je praktische info bezorgt om een succesvolle activiteit op het getouw te zetten op jouw bedrijf tijdens de Week van de Korte Keten. Enkele deelnemers aan de vorige edities zullen er bovendien vertellen over hun ervaringen. Meer info en de inschrijvingslink voor de inspiratiesessie vind je op www.weekvandekorteketen.be/voor-producenten.

Nieuwsbrief

In je mailbox: aankondigingen van opleidingen, events, nieuws en inzichten over duurzaamheid.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.