Recordaantal ondernemers meldt zich aan bij accelerator Start it @KBC

Corona houdt beginnende bedrijven duidelijk niet tegen: meer dan 280 start-ups dienden hun kandidatuur in voor de 20ste pitchwave van Start it @KBC. Dat is een recordaantal sinds de start van de accelerator in 2014. 67 start-ups werden weerhouden en zullen de komende maanden klaargestoomd worden om hun business op te schalen. Start it @KBC blijft start-ups uit alle sectoren ondersteunen, maar zet het komende jaar extra in op maatschappelijke uitdagingen als duurzaamheid, gezondheid, smart living en digitalisering.

De pitchdagen van accelerator Start it @KBC gingen door op 14 en 15 oktober en verliepen, net zoals in maart, 100% digitaal voor zowel de start-ups als de juryleden. 67 start-ups zullen de komende maanden hun business kunnen schalen, begeleid door de vele mentoren en experts die Belgiës grootste accelerator rijk is.

Advertising
 

Lode Uytterschaut, founder & CEO van Start it @KBC linkt het enorme aantal aanmeldingen aan de coronacrisis: “Het is opmerkelijk dat we in een turbulent en economisch instabiel jaar als dit een recordaantal start-ups zagen passeren tijdens onze pitchdagen.

... verder lezen ?

Deze inhoud is voorbehouden voor abonnees. Ben je al abonnee?
Log In Lees 30 dagen gratis