Responsible Office blijft aan de kar trekken

Een goede acht jaar geleden werd Responsible Office (RO) opgericht door Bosta, de Belgische vakfederatie van school- en kantoorartikelen, papier en papierwaren, wenskaarten en hobbyartikelen. Responsible Office helpt bedrijven en de Belgische overheid in hun doelstelling om tegen 2020 hun kantoorbenodigdheden, schoolartikelen en papierwaren 100% duurzaam in te kopen.

Wie maatschappelijk verantwoorde kantoorartikelen wil aanschaffen wordt al het moeilijke werk uit handen genomen door RO. De artikelen die worden getoond hebben minstens één onafhankelijk derde partij-certificaat dat wordt ondersteund door de Belgische overheden. Je kan dus als bedrijf, organisatie of als overheid zeer snel een verduurzaming in je aankoopbeleid doorvoeren door deze suggesties te volgen. RO heeft geen enkel commercieel belang. Het enige belang is om de beste maatschappelijk verantwoorde kantoorartikelen meer over de toonbank te laten gaan, waardoor de fabrikanten in deze branche nog meer zullen willen investeren in ecologische en circulaire producten.

Advertising
 

Als je als organisatie niet enkel de juiste producten wil kopen maar ook de leveringsketen belangrijk vindt, dan kan je een beroep doen op 9 geselecteerde Responsible Office-dealers die je graag met raad en daad bijstaan of graag een offerte voor je zullen maken.

... verder lezen ?

Deze inhoud is voorbehouden voor abonnees. Ben je al abonnee?
Log In Lees 30 dagen gratis