imec bizzclub

ecoTips bizzclub op 6 juni bij imec in Leuven

Exclusief voor ecoTips abonnees! Op dinsdag 6 juni bezoekt de ecoTips bizzclub imec in Leuven. 50 abonnees kunnen mee! We gaan er de ontwikkeling van tweezijdige zonnecellen bekijken en de ontwikkelingen in batterijtechnologie. 

Programma ecoTips bizzclub

Imec is een wereldspeler in onderzoek en innovatie in nano-elektronica en digitale technologieën. 3.500 onderzoekers werken in een creatieve en stimulerende omgeving aan een duurzame toekomst. Als partner in EnergyVille verricht imec onderzoek naar performante en goedkopere zonnecellen en batterijen, die naadloos geïntegreerd kunnen worden in het elektriciteitsnet en in de bebouwde omgeving.
In dit bedrijfsbezoek geven we een inleiding tot imec met daarbij specifieke aandacht voor verschillende aspecten van duurzaamheid, om dan in te zoomen op het energieonderzoek. Met de globale energieuitdagingen in het achterhoofd richten we onze blik vervolgens op gebouwgeïntegreerde fotovoltaïsche panelen (BIPV). Om af te sluiten met een bezoek aan de laboratoria en testinfrastructuur.

We starten ons bezoek om 14 u. Afsluiten doen we om 17 u. af met een netwerkdrink.

P.S.: per abonnement kan er 1 persoon deelnemen.

Bijkomende personen betalen 50 euro (60,5 euro incl. btw) om deel te nemen.
Heb je geen abonnement, dan kan je er 1 nemen (6 edities voor 61,32 euro of 65 euro incl. btw).

Schrijf het correcte bedrag over op ING IBAN BE28 3350 3225 9620 (BIC: BBRUBEBB) met vermelding van je naam en organisatie + ecoTips bizzclub.

Schrijf je nu in want het aantal plaatsen is beperkt!

(beeld: imec) 

[googleapps domain=”docs” dir=”forms/d/e/1FAIpQLSdayqyBbZw1G6sg-glj5q6NLu3Nu3k01oc43ThH82q62J5cLQ/viewform” query=”embedded=true” width=”550″ height=”2000″ /]

Nieuwsbrief

In je mailbox: aankondigingen van opleidingen, events, nieuws en inzichten over duurzaamheid.

"*" indicates required fields

Consent*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.