ecoTips genomineerd voor Award

De B2B Press & Communication Awards bekronen de titels in de Belgische en Luxemburgse vakpers die zich op drie vlakken onderscheiden: pertinentie, efficiëntie en creativiteit.

De jury nomineerde ecoTips (Pergamino) voor een Award in de categorie Relaunch.

Professionele communicatie promoten

De B2B Press & Communication Awards promoten de verschillende vormen van professionele communicatiekanalen & media in al hun aspecten: artikels en dossiers, kronieken en edito’s, frontpagina’s en lay-out, lanceringen van nieuwe digitale kanalen en diversificaties of innovaties. 

De jury van 11 experts en professionals in de communicatie, voorgezeten door Stephan Salberter, Head of Corporate Communications and Relations bij ING, evalueerde 58 dossiers en selecteerde er 22 voor de finale. 

In de Press-categorieën staat ecoTips (Pergamino) in goed gezelschap van Venuez, de Artsenkrant (Roularta Healthcare), RetailDetail en Gondola, MT Magazine (Publicarto) en PaperJam (Maison Moderne).

Stephan Salberter: ‘De Business to Business Press & Communication Awards willen de vele mediamerken binnen de professionele media een stevige duw in de rug geven. De uitgevers van vakbladen en professionele media investeren immers in steeds meer gediversifieerde kanalen om hun doelgroepen binnen hun economische sectoren te informeren of te activeren. Met deze prestigieuze awards zetten we de kwaliteit van al die initiatieven in de verf. De Awards willen eveneens het economische belang van efficiënte marketing en reclame van bedrijf naar bedrijf onderstrepen.”

De winnaars worden op 27 oktober in BOZAR (Brussel) bekend gemaakt.

Nieuwsbrief

In je mailbox: aankondigingen van opleidingen, events, nieuws en inzichten over duurzaamheid.

"*" indicates required fields

Consent*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.