Alles over WKK op 16 oktober tijdens de WKK-ontmoetingsdag

Het volledige programma van de wkk-ontmoetingsdag van Cogen vind je via deze link.

De WKK-ontmoetingsdag is dé gelegenheid om op één dag een pak informatie in te winnen, dit via interessante voordrachten op maat van bedrijven en organisaties die hun energieverbruik willen reduceren, alsook voor deskundigen uit de energiesector. Daarnaast is het ook een ideaal netwerkmoment. Het succes van de vorige editie in 2016, met ruim 30 standen en 250 aanwezigen, is hiervoor het beste bewijs.

Op het programma van de studiedag staat een gevarieerd aanbod aan parallelle lezingen, zowel algemeen als gespecialiseerd en verspreid over verschillende zalen in het gebouw. De WKK-beurs speelt ook een centrale rol in dit evenement. Het is de ideale plaats om nieuwe contacten te leggen en concreet advies in te winnen in verband met uw eigen energievraag. Hieronder vindt u een overzicht van de bedrijven u hierbij graag verder helpen.

De deelnemers ontvangen er ook een exemplaar van de nieuwe WKK-wegwijzer, een publicatie met daarin tal van nuttige artikels en een overzicht van de WKK-markt in Vlaanderen.

Nieuwsbrief

In je mailbox: aankondigingen van opleidingen, events, nieuws en inzichten over duurzaamheid.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.