COGEN Europe houdt reeks webinars rond WKK

COGEN Europe lanceert met POWER & HEAT BOOST Series, een reeks webinars om de verschillende voordelen van warmtekrachtkoppeling te illustreren en te tonen welke rol ze kan spelen in het behalen van de doelstellingen vastgelegd in de Europese Green Deal voor een duurzamere toekomst. Het eerste webinar gaat door op 28 april.

WKK kan een fundamentele rol spelen in het behalen van de doelstellingen vastgelegd in de Europese Green Deal en dat wil COGEN Europe, de Europese vereniging ter bevordering van WKK, illustreren. 

Er liggen al twee webinars vast. Het eerste daarvan gaat door op 28 april en heeft als onderwerp ‘Industry delivering the European Green Deal’. Het zoomt in op wat er moet veranderen in de Europese industrie wil die duurzamer worden en de doelstellingen van de Europese Green Deal behalen. WKK kan daar een antwoord bieden. Meer info vind je hier en registreren voor dit webinar kan hier.

Het tweede webinar heeft als thema ‘Local Energy Systems Integration’ en gaat door op 19 mei. Dat webinar bespreekt twee casestudy’s van WKK op grote schaal. Meer info vind je hier. Registreren voor dit webinar kan vooralsnog niet.

Nieuwsbrief

In je mailbox: aankondigingen van opleidingen, events, nieuws en inzichten over duurzaamheid.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.