flux mission

Energy Mission (17 oktober): innovatieve oplossingen voor energiesector

De vierde editie van Energy Mission vindt plaats op dinsdag 17 oktober in Thor Central Genk. Partners EnergyVille, Thor Genk, Flux50 en POM Limburg willen met het event bedrijven stimuleren  om mee (en samen) te zoeken naar nieuwe, innovatieve oplossingen voor de energiesector.

De Energy Mission-conferentie wil op heel wat vragen een antwoord geven. Hoe kunnen innovaties op de markt worden gebracht? Hoe zorg je als bedrijf ervoor dat de eindgebruiker, de burger, die innovaties accepteert of zelfs mee ontwerpt? Hoe overbrug je de laatste kloof naar een brede toepassing? Eén ding is zeker: living labs zullen een cruciale rol spelen in het verhaal en daarom is de keuze voor Thor Central logisch. De proeftuinen zijn state-of-the-art, open innovatie-ecosystemen waar technologieën op de testbank komen. Interactie met eindgebruikers en andere componenten zijn hier onontbeerlijk om de innovaties klaar te maken voor de markt.

Programma Energy Mission 2023

Tijdens Energy Mission krijgen de deelnemers praktijkvoorbeelden te zien en horen ze van experts uit het veld hoe effectieve co-creaties tot stand komen. Er staat eveneens een interactieve rondleiding door het Thor Living Lab op het programma. Investeerders van hun kant geven hun visie over zij innovaties uit living labs kunnen ondersteunen op weg naar een toepassing bij eindgebruikers. Experts laten zich uit over de uitdagingen en kansen van artificiële intelligentie en data services in living labs.

Info en inschrijven

Lezers van Ecotips die willen deelnemen aan Energy Mission 2023, kunnen dit aan bijzonder interessante voorwaarden. Een ticket voor de conferentie kost 350 euro. Onze trouwe lezers kunnen deelnemen met een korting van 200 euro. Om van die korting te genieten gebruik je de code ECOTIPS150 bij de inschrijving via dit formulier. Vooraf registreren is noodzakelijk.

Meer informatie over het programma is hier te downloaden.

Nieuwsbrief

In je mailbox: aankondigingen van opleidingen, events, nieuws en inzichten over duurzaamheid.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.