EPRO zoekt het beste gerecycleerde product

EPRO zoekt het beste gerecycleerde product

De Europese vereniging voor Plastics Recycling & Recovery Organisations (EPRO) nodigt bedrijven uit om hun innovatieve ontwerpen en producten uit gerecycleerde kunststof in te dienen voor de ‘EPRO Best Recycled Plastic Product Award 2017’.

EPRO is een samenwerkingsverband van gespecialiseerde organisaties die zich inzetten voor duurzaam beheer van kunststof hulpbronnen. De ‘EPRO Best Recycled Plastic Product Award 2017’ geeft de industrie de kans om hun nieuwste productinnovaties voor gerecycleerde kunststoffen te tonen.

Stuart Foster, CEO van RECOUP: “De bewustmaking rond gerecycleerde kunststof stimuleert de vraag naar ontwerpen en fabricage van nieuwe producten en moedigt nieuwkomers op de markt aan.”

Peter Sundt, secretaris-generaal van EPRO: “Het is belangrijk dat consumenten en industrie de ontwikkeling in de kunststofrecyclage zien. Deze award geeft de mogelijkheid om innovaties op het vlak van recyclage – en de vele producten die momenteel in Europa vervaardigd worden – te tonen.”

 

Beste product en ontwerp

Dit jaar zijn er 2 awards: één voor het beste product en een voor het beste ontwerp. Inschrijven kan tot 10 oktober 2016. De genomineerden worden bekendgemaakt op Indentiplast 2017 (22 en 23 februari 2017 in Oostenrijk).

Bekijk hier de winnaars van de vorige edities.

 

datum: 05-08-2016
bron: EPRO

Nieuwsbrief

In je mailbox: aankondigingen van opleidingen, events, nieuws en inzichten over duurzaamheid.

"*" indicates required fields

Consent*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.