Circle Speed: snelweg naar circulair ondernemen

Neem de snelweg naar Circulair Ondernemen en start met een Circle Speed traject

Programma

De volgende editie van het opleidingstraject Circle Speed start op 30 september. Dit opleidingsconcept van werecircle en UHasselt dompelt je onder in circulair ondernemen.

Het begint al met het kick-offweekend: een intensieve tweedaagse op een inspirerende locatie (Château Mégarnie) met verrassende keynotes en een “serious” business game.

Daarna volgt een traject van 6 sessies, gespreid over 3 maanden. Daarbij staan zowel online als on-campus-workshops op het programma. De opleiding duurt in totaal 30 uur.

Expertcoaches zorgen voor begeleiding op maat van de organisatie en de circulaire vragen.

Maximaal twaalf ondernemers tegelijk kunnen in een Circle Speed traject stappen en de versnelling hoger schakelen naar het circulaire ondernemen. Het businessmodel vormt het vertrekpunt van de opleiding.

In Circle Speed delen experten uit verschillende domeinen hun inzichten en expertise, telkens vanuit hun specifieke invalshoek. Denk bijvoorbeeld aan Business Modeling, Circular Design Thinking en juridische aspecten. Er is ook tijd voor analyse, actie, uitwisseling tussen de deelnemers. Zo stimuleert Circle Speed het transformeren van processen in de organisatie.

Wanneer?

Kick-off weekend, van 30 september om 13 uur tot 1 oktober 17 uur.

Vervolgens 6 sessies, gespreid over 3 maanden.

Prijs

950 euro excl. btw, mogelijkheid om KMO-portefeuille te gebruiken.

Meer info en inschrijven via de website van Circle Speed.

Nieuwsbrief

In je mailbox: aankondigingen van opleidingen, events, nieuws en inzichten over duurzaamheid.

"*" indicates required fields

Consent*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.