ecoTips bezoekt Blue Gate in Antwerpen op 27 september 2021

Op 27 september 2021 bezoekt ecoTips Bizzclub het Blue Gate project in Antwerpen. Dit event werd al eens ingepland in 2020 maar om evidente redenen uitgesteld. Nu is er een nieuwe datum.

Abonnees nemen gratis deel aan deze activiteit (1 gratis deelname aan een ecoTips event per abonnement per jaar).

Niet-abonnees betalen 50 euro, excl. btw.

Wat is er te zien op Blue Gate?

Blue Gate Antwerp is het eerste eco-effectieve, watergebonden bedrijventerrein in België. Lees alle artikels over Blue Gate hier.

Petroleum Zuid was ooit het hart van de Antwerpse petroleumindustrie. Vandaag zijn deze gesaneerde terreinen klaar voor een nieuw hoofdstuk: Blue Gate Antwerp, een toonaangevend publiek-privaat project dat de toekomst zelf in handen neemt. Het klimaatneutrale bedrijventerrein is voorbehouden voor innovatieve ondernemingen met een heldere ambitie: lineair groeien dankzij circulair werken.

Belangrijk: erkende milieucoördinatoren kunnen een attest van permanente vorming krijgen voor deze ‘opleiding’ en moeten dit vermelden bij de inschrijving.

Schrijf vanaf nu in via dit formulier. De praktische details van het bezoek bezorgen we je later maar je kan alvast maandag 27 september van 12u tot 16u in je agenda blokkeren.

Nieuwsbrief

In je mailbox: aankondigingen van opleidingen, events, nieuws en inzichten over duurzaamheid.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.