Milieucoordinator A via overgangsniveau

DATUM/TIJD do 23 juni 2022 Hele dag
LOCATIE Koningin Astridlaan 57 Sint-Niklaas België
URL

CATEGORIE(ËN)

Organisator: Amelior

Alle detailinfo en inschrijven

Waarom dit thema?

In deze opleiding wordt de functie van de milieucoördinator benaderd als een managementfunctie met een sterke link naar de integrale milieuzorg. Er wordt resoluut gekozen voor een praktische aanpak met een minimum aan academische sessies en een maximum aan praktijkgetuigenissen en bedrijfsbezoeken. Op deze manier worden de wettelijke taken van de milieucoördinator vertaald naar de dagelijkse praktijk in de ondernemingen.

Waarom de overgangsopleiding tot milieucoördinator A?

Deze opleiding is op maat voor mensen die reeds in het bezit zijn van het diploma van milieucoördinator B. Naast de vereiste heropfrissing maak je kennis met nieuwe thema’s en vaardigheden.

Voldoe aan de wettelijke verplichting om een milieucoördinator A aan te stellen met deze erkende opleiding.

Erkend als beroepskwalificerend traject. Dit wil zeggen dat de opleiding zeer praktijkgericht is en de opgedane kennis onmiddellijk inzetbaar is. Hiermee zijn we uniek in Vlaanderen.

Je doet zelf in groep een audit bij een bedrijf op basis van ISO 14001. Op het einde van de opleiding maak je een eindwerk over een concrete milieu-issue in jouw bedrijf. Hiervoor krijg je persoonlijke begeleiding van een vakexpert.

Na het succesvol afleggen van de examens en de eindwerkverdediging ontvang je het diploma Milieucoördinator Niveau A.

Data

Vanaf donderdag 23 juni 2022

 

Alle detailinfo en inschrijven

amelior logo