IZEN gaat verder onder de naam Omexom

IZEN, sinds eind 2019 onderdeel van Vinci Energies, gaat vanaf 19 juni verder onder de internationale merknaam Omexom. Omexom, het merk van Vinci Energies dat zich richt op energie-infrastructuur, is wereldwijd actief als leverancier van oplossingen voor opwekking, transformatie en transport van energie.

IZEN werd in 2019 overgenomen door VINCI Energies. Na jaren van integratie en samenwerking, is de tijd rijp om binnen de groep een volgende stap te zetten om de expertise van IZEN verder te laten groeien en ontwikkelen.

Vanaf 19 juni 2024 zal IZEN haar activiteiten verderzetten onder de merknaam Omexom, het merk van Vinci Energies dat zich richt op energie-infrastructuur.

De naamswijziging heeft echter geen impact op lopende contracten, de vennootschapsnaam of andere juridische gegevens voor bestaande klanten van IZEN.

Expertise

Omexom helpt elektriciteitsproducenten, transmissie- en distributienetbeheerders en lokale en regionale overheden de belofte van de energietransitie waar te maken om zo in de toekomst de toegang tot elektriciteit te bevorderen, de bevoorrading veilig te stellen en duurzame energie te ontwikkelen. Het is als internationaal merk actief in 37 landen, met een omzet van meer dan 5 miljard euro en 24.000 werknemers verspreid over 470 business units.

Omexom biedt innovatieve oplossingen voor hernieuwbare energie, stedelijke aardgasnetwerken, opslag van elektriciteit, CO2-arme mobiliteit en beheer van energie- en transportinfrastructuur.

De activiteiten van IZEN blijven opereren binnen de divisie Renewable Energies.

Nieuwsbrief

In je mailbox: aankondigingen van opleidingen, events, nieuws en inzichten over duurzaamheid.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.