Vijfde SE’nSe-projectoptoep voor start-ups met positieve milieu-impact

De Stichting voor Toekomstige Generaties lanceert haar vijfde SE’nSE-projectoproep voor oprichters van start-ups met een positieve impact op het milieu. De geselecteerde start-ups ontvangen zaaikapitaal in de vorm van een achtergestelde converteerbare lening. Kandidaten kunnen tot en met 26 mei 2020 een dossier indienen.

De projectoproep dankzij het SE’nSE Fonds, opgericht door ondernemer Pierre Mottet, wordt bijkomend gesteund door het Aether Fonds voor Toekomstige Generaties en de Eurofins Foundation.

De SE’nSE-projectoproep richt zich op early-stage Belgische ondernemingen met een positieve milieu-impact. De gedetailleerde selectiecriteria kan je hier bekijken. Laureaten van de vorige edities vind je hier.

Kandidaten kunnen tot en met 26 mei 2020 een dossier indienen. Begin oktober 2020 krijgen acht pregeselecteerde kandidaten de kans om hun project te pitchen voor de expertenjury. Eind oktober maakt die jury de laureaten bekend.

Bovenop de financiële steun, biedt SE’nSE startende ondernemers de mogelijkheid hun projecten bij te sturen op basis van de feedback van de expertenjury. Verder biedt het nationale zichtbaarheid en toegang tot een uitgebreid netwerk.

Je kandidaat stellen kan hier.

Nieuwsbrief

In je mailbox: aankondigingen van opleidingen, events, nieuws en inzichten over duurzaamheid.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.