Nationale WKK ontmoetingsdag COGEN

COGEN Vlaanderen organisteert op dinsdag 27 september samen met de WKK-facilitatoren voor het Waalse en Brusselse Gewest de 2e editie van de “nationale WKK-ontmoetingsdag”! We kijken echter niet alleen over de taalgrens, maar we blikken ook vooruit met alst centrale thema dit jaar is “INNOVATIE”. Dit thema sluit perfect aan bij het IWT-TETRA project ‘Micro-WKK’. De WKK-ontmoetingsdag vormt ook het slotevenement van dit project en daarom is er in het programma bijzondere aandacht voor de bevindingen en resultaten die hieruit zijn voortgekomen.

De WKK-ontmoetingsdag biedt bedrijven, overheden en organisaties die hun energieverbruik willen optimaliseren de gelegenheid om op één dag een pak bruikbare informatie in te winnen via interessante voordrachten. Daarnaast is het ook een ideaal netwerkmoment: op de bijhorende WKK-beurs kan u bedrijven rechtstreeks aanspreken voor advies betreffende uw concreet project of nieuwe contacten leggen met bedrijven uit de WKK- en de bredere energiesector. 

Workshop Innovatietrajecten

Dit jaar hebben we zelfs nog meer te bieden: parallel met de studiedag organiseren we ook een workshop overinnovatietrajecten. In deze interactieve workshop wordt dieper ingegaan op de verschillende kanalen en instanties, de soorten financieringsmogelijkheden en komen er ook inspirerende projecten aan bod. Onder professionele begeleiding van Createlli zal een co-creatie brainstorm worden gehouden met het oog op het stimuleren van samenwerking in functie van innovatieve projecten. Met deze workshop wil COGEN de WKK-actoren informeren over de ruime subsidiemogelijkheden voor innovatieprojecten, eventueel met de mogelijkheid op een verdere begeleiding met behulp van haar expertise.

Belgische workshop ene.field
 Voor wie geïnteresseerd is in brandstofcel-WKK’s vindt tijdens de WKK-ontmoetingsdag ook de Belgische workshop van het ene.field-project plaats. Dit gebeurt op initiatief van COGEN Europe. Meer info en inschrijven voor deze ontmoetingsdag doe je via de site van COGEN.

ecoTips is mediapartner van de WKK ontmoetingsdag en brengt verslag uit van de dag in de editie van november 2016.

Nieuwsbrief

In je mailbox: aankondigingen van opleidingen, events, nieuws en inzichten over duurzaamheid.

"*" indicates required fields

Consent*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.