Smart Awards 2016

Smart Awards 2016

In 2015 was Antwerpen de winnaar van de eerste editie van de Belfius Smart City Awards, met het project ‘StadsLab2050’. Voor de tweede editie richt Belfius zich ook op ondernemingen, ziekenhuizen, scholen,… en reikt het vanaf dit jaar vijf verschillende prijzen uit.

Belfius lanceert samen met Mediafin de Belfius Smart Awards 2016. De wedstrijd is opengesteld voor lokale overheden, bedrijven, intercommunales, ziekenhuizen, scholen, enz. die op een slimme manier een antwoord geven op de uitdagingen van morgen. Bedoeling is om de meest waardevolle projecten te bekronen in de domeinen stadsontwikkeling, mobiliteit, bestuur, milieu, technologie, gezondheidszorg, onderwijs en maatschappelijk welzijn.

 

Smart Company

Naast de twee Smart City Awards voor lokale overheden, zijn er ook twee Smart Company Awards. Deze Award gaan naar ondernemingen, startups en intercommunales die op het vlak van klimaat, mobiliteit, technologie en maatschappelijke innovatie het meest innovatieve en succesvolle project ontwikkelde voor een openbaar bestuur, een sociale instelling of een openbare ruimte.

De Award is opgesplitst in 2 categorieën:
• een award voor bedrijven met een jaarlijkse omzet ≥ 10 mio omzet
• een award voor bedrijven met een jaarlijkse omzet < 10 mio omzet

Daarnaast bekroont de Smart Care Award de beste inzending op vlak van technologische ontwikkeling, research, maatschappelijke impact en innovatie binnen de domeinen gezondheidszorg en onderwijs.

 

Meer praktische informatie over de Award en de criteria om je dossier in te dienen.

Dien tussen 16 juli en 15 december 2016 je project in en inspireer anderen!

 

bron: Belfius
datum:15-07-2016

Nieuwsbrief

In je mailbox: aankondigingen van opleidingen, events, nieuws en inzichten over duurzaamheid.

"*" indicates required fields

Consent*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.