Succesvol 1ste SUSTATOOL symposium smaakt naar meer

Op 7 oktober organiseerde MVOVlaanderen voor het eerst een Sustatool symposium. Het verslag met foto’s en feedback van de deelnemers bekijk je hier.

Zo’n 55 geïnteresseerden zakten op 7 oktober af naar Brussel. Zij waren achteraf enthousiast: het was een interessante en plezante dag.

De workshops werden samengesteld op basis van de input van de deelnemers en deze konden ter plaatse stemmen, waardoor de workshops met de meeste stemmen doorgingen en andere workshops opgeborgen werden voor een latere gelegenheid.

Het overgrote deel van de aanwezigen putte inspiratie uit het praktijkvoorbeeld van Tina Ermgodts van Wilms (één van de Sustatoolambassadeurs). Ze ging terplekke ook door de online applicatie van de Sustatool.

 In de namiddag was er een panelgesprek in de vorm van een fishbowl. Dat betekent dat er  telkens maar 3 van de 4 stoelen bezet zijn en wie uit het publiek iets wil zeggen, mag de lege stoel innemen, waardoor er iemand uit het panel terug weg moet. Dit zorgde voor een aangenaam en enthousiast panelgesprek.

En ook voor de inwendige mens werd gezorgd. Er was heerlijk lekkers van Les Odettes en Goe Gebakken waarbij zo veel mogelijk naar zero waste toegewerkt werd.

Heb je dit symposium gemist? Neem een kijkje op de site van de Sustatool, ga ermee aan de slag en blijf op de hoogte via de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

In je mailbox: aankondigingen van opleidingen, events, nieuws en inzichten over duurzaamheid.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.