Internationale beurs rond efficiënt beheer van waterbronnen

Van 13 tot 15 november vindt in Barcelona de internationale beurs Iwater  plaats. De beurs is gericht op het aanbieden van oplossingen en kennis voor een efficiënt en slim beheer van waterbronnen. Dat is nodig volgens Paul Relat, Managing Director van MAT Holding: “In een omgeving waarin duurzaamheid een onmisbaar uitgangspunt is, heeft de watersector de uitdaging en de verantwoordelijkheid om oplossingen aan te dragen die bijdragen aan een efficiënt waterbeheer.”

Tweejaarlijks platform

De eerste editie van Iwater  vond plaats in 2016. Iwater – of de International Integrated Water Cycle Show – wordt georganiseerd door Fira Barcelona. De beurs richt zich op innovatie en technologie als de belangrijkste drijvende motoren voor de ontwikkeling van een efficiënt, duurzaam en slim beheer van waterbronnen in steden, landbouw en industrie. Naast de beurs, waar iedereen volop kan netwerken innovatieve technologieën kan voorstellen, wordt op het evenement eveneens het het ‘Foro de la Economia del Agua ingericht. Tijdens dit forum kunnen experten hun kennis delen.

Afbeeldingsresultaat voor iwater

Enkele thema’s die centraal staan tijdens het evenement zijn waterhergebruik, modernisering van bestaande infrastructuren en uitdagingen die voortvloeien uit de digitale transformatie van de watersector.

Iwater als ontmoetingsplek

Op Iwater vind je exploitanten, ingenieursbureaus, bouwbedrijven, overheidsinstanties en bedrijven actief rond de inzameling, behandeling, distributie en opslag van water. Transport, hergebruik, irrigatie, beheer en consumptie van water zijn eveneens thema’s waar verschillende aanwezige bedrijven mee aan de slag gaan.

Iwater wil dé ontmoetingsplek zijn voor iedereen die oplossingen ontwikkelt om water op een duurzame en efficiënte manier te beheren. Het wil state-of-the-art innovaties presenteren, activiteiten binnen de sector vitaliseren en de en groei van bedrijven stimuleren.

Deelnemen of bezoeken

Iwater gaat door van 13 tot en met 15 november 2018 in de Gran Via venue in Barcelona. Indien je interesse hebt om aan de beurs deel te nemen of een bezoekje te brengen, kan je contact opnemen met Christie de Vrij. Voor onze lezers zijn er speciale kaarten beschikbaar.

Christie de Vrij | Visitor promotion
+31 644 622 231 | @ christie@exposervice.be

Tekst: Iwater | Eigen redactie
Foto’s: Iwater | Arek Socha

Nieuwsbrief

In je mailbox: aankondigingen van opleidingen, events, nieuws en inzichten over duurzaamheid.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.