Werner & Mertz valt in de prijzen op Produrable

Produrable is de afgelopen tien jaar opgeklommen als het evenement in Frankrijk dat bedrijven die hoog inzetten op duurzame ontwikkeling en maatschappelijk verantwoord ondernemen beloont voor hun inspanningen. En laat het nu net zijn dat Werner & Mertz Professional hier in de prijzen valt. Met zijn merk green care PROFESSIONAL wist het de eerste prijs weg te kapen in de categorie “producten” voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Duurzaam ondernemen

Uit meer dan 70 aanmeldingen binnen de categorie “producten” wist Werner & Mertz Professional zich te onderscheiden door zijn merk green care PROFESSIONAL. Een prestatie waar iedereen bij Werner & Mertz Professional trots op is en een bevestiging dat duurzaam ondernemen een belangrijk agendapunt blijft voor andere organisaties.

green care PROFESSIONAL

Producten van green care PROFESSIONAL staan voor eersteklas schoonmaakprestaties en integraal duurzame schoonmaakoplossingen. green care PROFESSIONAL biedt wereldwijd het eerste uitgebreide gamma reinigings- en onderhoudsmiddelen die Cradle to Cradle gecertificeerd zijn. Producten die Cradle to Cradle Certified zijn, worden beoordeeld aan de hand van een evaluatiemodel waarbij rekening wordt gehouden met gezonde materiaalkeuze, hergebruik van materiaal, gebruik van hernieuwbare energie en koolstofbeheer, waterbeheer en sociaal beleid.

Eric Van Raemdonck, General Manager bij Werner & Mertz Professional, zegt het volgende:

“Deze prijs is een beloning voor al het harde werk dat Wenrer & Mertz Professional steekt in duurzaam ondernemen. We houden rekening met de noden van de huidige generaties, maar ook met die van de toekomstige.”

Meer informatie over Produrable vind je hier terug: https://www.produrable.com 

Nieuwsbrief

In je mailbox: aankondigingen van opleidingen, events, nieuws en inzichten over duurzaamheid.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.