Werner & Mertz

Wij brengen duurzaamheid tot leven.

Werner & Mertz Professional, Europese fabrikant van B2B ecologische schoonmaakmiddelen sinds 150 jaar! Door hoge reinigingsprestaties te combineren met het eco-doeltreffend productdesign worden MVO doelstellingen gerealiseerd.

Kennismaken Werner & Mertz Professional

Wij geloven dat wij samen meer ideeën zullen vinden die onze businesses rendabeler en duurzamer zullen maken. Hebt u dan zin om even met ons te beginnen babbelen? Wij wel !

Onze businessstrategie!

Werner & Mertz Professional is dé Europese marktleider in milieubewuste reinigers en in duurzame initiatieven.

  • Wij richten met onze klanten op kwalitatieve en lange termijnen partnerschappen door oplossing-gedreven mentaliteit en korte communicatielijnen.
  • Met milieubewuste partners vinden wij uit en lanceren wij concrete acties tégen de ontbossing van regenwouden, het gebruik van olie, de microplastics in de oceaan…
  • Wij maken onze producten in een EMAS-gecertificeerde fabriek met 100% hernieuwbare grondstoffen en energie.
  • Een compleet productassortiment voor de Zorgsector, de Horeca, de Schoonmaakbedrijven en facilitaire diensten, de Leisure branche en diverse andere industrieën (food & non-food)
  • Wij helpen onze klanten met op maat uitvoerbare oplossingen voor het algemeen en periodiek onderhoud (binnen en buiten), de keuken (reiniging + desinfectie, vaatwas…) , de linnenwas (van semiprofessioneel tot industrieel).
  • Wij bieden kosteloze services: consulting, audit, hygiëneplannen, training en technisch-commerciële support.

AL MEER DAN 25 JAAR ECO-PIONIER
Werner & Mertz denkt aan de toekomstige generaties en bevrijdt de kracht van de natuur om de levenskwaliteit te verbeteren. Technologie en natuur worden op veilige, betrouwbare, efficiënte en milieuvriendelijke wijze in evenwicht gebracht. Via het respect voor diversiteit en het engagement om innovatieve merkproducten te ontwikkelen, creëren we waarden die het leven van onze klanten verbeteren.

OVER WERNER & MERTZ GROUP
Werner & Mertz is al 150 jaar gevestigd in het Duitse Mainz. In Europa bieden 900 enthousiaste werknemers de beste producten en oplossingen aan om het succes van onze klanten vandaag en in de toekomst veilig te stellen.

Sinds 1971 leidt Werner&Mertz Professional de Professionele schoonmaakmarkt met integraal duurzame, krachtige oplossingen en dit in balans met gezondheid en milieu.

Nieuwsbrief

In je mailbox: aankondigingen van opleidingen, events, nieuws en inzichten over duurzaamheid.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.