camera lens landschap meer

Win tickets voor het 5-jarige event van Flux50 ter waarde van 150 euro

Op 5 mei staat onze Vlaamse innovatiekracht voor de energietransitie centraal. Dan bestaat Flux50 5 jaar!

De afgelopen 5 jaar heeft Flux50 het innovatielandschap voor de energietransitie in Vlaanderen op de kaart gezet. Dankzij ondernemerschap en expertise, de steun van VLAIO en een bloeiende community kan Flux50 terugblikken op realisaties die gezien mogen worden.

Daarom zet de organisatie de pioniersprojecten die het samen opzette met partners op 5 mei in de kijker in Congrescentrum Lamot in Mechelen!

Tegelijk kijkt Flux50 ook vooruit! Waar leggen ze de accenten volgende 5 jaar? Welke kansen biedt dit voor jouw bedrijf en hoe kun je hierop inzetten?

Wat mag je verwachten?

Boeiende keynotes door o.a. Vlaams ministers Hilde Crevits & Bart Somers en Peter Van Kemseke, Senior Officer bij de Europese Commissie.

Parallelle sessies waar je ondergedompeld wordt in één van de vier focusthema’s: ‘Renovatie’, ‘Grootschalige Energieopslag en Bevoorradingszekerheid’, ‘Duurzame Thermische Energie’ en tenslotte ‘Positieve Energie Districten en (Lokale) Energiegemeenschappen’.

Break-outs  met keuze uit workshops rond co-creatie of projectgeneratie, een deepdive in succesvolle aanvragen voor Vlaamse innovatiesubsidies,  energiemarktrends in de buurlanden of pitch je idee en vind de juiste partners.

Inspirerende projectenbeurs:  Er is veel tijd voorzien om te netwerken en je te laten inspireren op de projectenbeurs waar bedrijven en kennisinstellingen achter de projecten jou graag meer vertellen over de resultaten die ze boekten.

Doe mee en win!

Stuur ons een mailtje op info@ecotips.org met je naam en telefoonnummer. Onder de deelnemers verloten we drie toegangskaarten ter waarde van 150 euro per stuk. Deelnemen kan tot en met 4 mei. Veel succes!

Nieuwsbrief

In je mailbox: aankondigingen van opleidingen, events, nieuws en inzichten over duurzaamheid.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.