banner_ontmoetingsdag_klein

WKK-ontmoetingsdag (26 oktober) in Leuven zet cogeneratie centraal

Cogen Vlaanderen organiseert op donderdag 26 oktober haar tweejaarlijkse event voor professionals en geïnteresseerden in warmtekrachtkoppelingen (WKK). Experts uit de sector komen samen in de Leuvense Brabanthal om kennis te delen, nieuwe ontwikkelingen te bespreken en te netwerken tijdens de beurs.

‘Wat is de toekomst van cogeneratie?’ Die vraag staat centraal tijdens de WKK-ontmoetingsdag 2023. De organisatie heeft een uiteenlopend aanbod voorzien aan interessante lezingen rond verschillende onderwerpen. Zo komt onder andere Heat-as-a-Service (HaaS) aan bod, net als energiedelen en certificatie van groene brandstoffen. De ontmoetingsdag richt zich niet alleen tot professionals uit de sector. De dag is minstens even interessant voor beleidsmakers, consultants en andere professionals die bezig zijn met energietransitie en duurzaamheid.

Forum voor bedrijven en projecten

Bezoekers aan de WKK-ontmoetingsdag krijgen voldoende voer om zich te laten inspireren. Daarnaast is er ruim tijd om te netwerken. Vanaf 11 uur vindt in de foyer van de Brabanthal de WKK-beurs plaats. Bedrijven stellen zichzelf en hun werking graag aan de bezoekers voor. Er zullen ook verschillende projecten worden voorgesteld. De ontmoetingsdag zal rond 16u30 worden afgesloten met een memorandum.

lees ook

Brussel Airport vervangt verwarmingssysteem door carbon-neutrale installatie

Praktische informatie

De WKK-ontmoetingsdag op donderdag 26 oktober is gratis voor beursstandhouders en studenten. Overheidspersoneel betaalt 30 euro (excl. btw), Cogen Vlaanderen-leden 82,5 euro (excl. btw) en niet-leden 110 euro (excl. btw).

Meer informatie is terug te vinden op de website van Cogen Vlaanderen.

Nieuwsbrief

In je mailbox: aankondigingen van opleidingen, events, nieuws en inzichten over duurzaamheid.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.