Word lid van Generation T, het jongerennetwerk van The Shift

Generation T gaat sinds 2015 elk jaar op zoek naar de meest inspirerende duurzame jongeren in België. Zij vormen samen een inspirerend, dynamisch en informeel open netwerk van jonge koplopers uit zowel het bedrijfsleven, het maatschappelijk middenveld als de politiek. Jonge change makers krijgen er de kans om contacten te leggen met een breder netwerk van mensen en organisaties. Doel: de impact van hun eigen duurzaamheidsinitiatieven vergroten en de gevestigde waarden op tijd en stond uitdagen.

Op de generation-t.be website vind je alle info over de activiteiten van Generation T en de meer dan 200 huidige leden. Neem gerust ook een kijkje op de facebookpagina om te volgen wat er zoal leeft in de Generation T community:

  • Zo organiseerden we het voorbije jaar enkele “Challenges” bij leden van The Shift. Delhaize, Deme en IKEA konden dit jaar al profiteren van de expertise en de creatieve, frisse, out-of-the box ideeën van de Generation T’ers. Generation T’ers kregen tijdens deze challenges de kans om deze bedrijven op een duurzaamheidsaspect uit te dagen en samen met hen te werken aan ideeën voor oplossingen.
  • In de toekomst willen we Generation T’ers nog meer in de spotlights zetten als inspirerende sprekers. Zo kunnen ze volop hun expertise en passie delen met ons netwerk. En kunnen hun originele en verrassende invalshoeken onze grenzen verder verleggen.

Jonge change makers kunnen zich inschrijven voor 15 september. Via volgende link kunt u ook zelf iemand nomineren voor Generation T. Op 26 oktober zal er dan een kick-off evenement plaatsvinden voor alle nieuwe Generation-T’ers.

Nieuwsbrief

In je mailbox: aankondigingen van opleidingen, events, nieuws en inzichten over duurzaamheid.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.