ev opladen elektrische auto

Blue Corner gaat 280 EV-laadpunten leveren voor business centers van BluePoint

Blue Corner heeft een tienjarige overeenkomst gesloten met BluePoint en gaat 280 EV-oplaadpunten leveren voor BluePoints business & conference centers in heel België.

Als specialist op het vlak van het opladen van elektrische voertuigen zal Blue Corner in totaal 280 van de nieuwe EQ200 EV-laders installeren, bedienen en onderhouden in BluePoint business & conference centers in Brussel, Antwerpen en Luik. BluePoint is aanbieder van locaties en werkplekken en dochteronderneming van Agoria

De installatie van de snelle Level 2-laders zal in de loop van de volgende jaren gefaseerd gebeuren om te voldoen aan de toenemende vraag naar EV in België. Olivier Van Schap, Managing Director bij Blue Corner: “Wij verwelkomen de werknemers en de meer dan tweeduizend bedrijven die lid zijn van Agoria om het EV-laadnetwerk uit te breiden in overeenstemming met de vraag.”

lees ook

Half miljoen euro Brusselse steun voor uitrol (ultra) snelle laadpalen

Mobiliteitsplan

Agoria verenigt 2.079 technologiebedrijven. Met meer dan 321.000 werknemers is de technologiesector de grootste sector in België met een duidelijke focus op digitalisering, de maakindustrie van morgen, infrastructuur, klimaat, milieu en energie.

“We willen onze leden engageren om een mobiliteitsplan te ontwikkelen dat leidt tot de modal shift, zodat tegen het jaar 2025 minstens de helft van hen deze belangrijke stap heeft gezet”, aldus Jean-Marc Timmermans, Agoria Business Group Leader Manufacturing, Transport & Mobility Technologies. “Tegen datzelfde jaar willen we onze leden helpen voorbereiden zodat elke nieuwe bedrijfswagen in de sector wordt aangedreven door een emissievrije technologie.”

Nieuwsbrief

In je mailbox: aankondigingen van opleidingen, events, nieuws en inzichten over duurzaamheid.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.