DKV Mobility biedt in Europa toegang tot meer dan 400.000 laadpunten

Het oplaadnetwerk van DKV Mobility is goed voor 413.000 publieke en semipublieke laadpunten, en dat verspreid over heel Europa. Het gaat om een verviervoudiging van laadpunten op iets meer dan twee jaar tijd.

DKV Mobility, Europees B2B-platform voor betaaloplossingen onderweg, breidt zijn oplaadnetwerk voortdurend uit. Inmiddels kunnen klanten van DKV Mobility hun elektrische voertuigen met hun DKV Card+Charge of DKV Mobility-app laden bij ruim 413.000 publieke en semipublieke laadpunten in heel Europa. Hiermee biedt DKV Mobility toegang tot een van Europa’s grootste oplaadnetwerken.

lees ook

DKV Mobility introduceert brandstof- en servicekaart voor alternatieve brandstof

Op het bedrijf of thuis

Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services bij DKV Mobility: “Buiten toegang tot publieke en semipublieke laadpunten bieden we de klant ook laadoplossingen op het eigen bedrijf, of thuis bij medewerkers met een auto van de zaak. Op die manier voorzien we in een dekkende verzorgingsoplossing voor de dagelijkse behoeften van onze klanten.”

Het complete laadaanbod wordt aangestuurd door DKV Mobility-dochteronderneming GreenFlux, die instaat voor de samenwerkingsverbanden en partnerships. Sinds september 2020, de datum waarop DKV Mobility zijn 100.000ste laadpunt in zijn acceptatienetwerk opnam, is het aantal laadpunten alweer verviervoudigd.

Nieuwsbrief

In je mailbox: aankondigingen van opleidingen, events, nieuws en inzichten over duurzaamheid.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.