Happy Ears

Happy Ears getest: stil oceaanplastic

Herbruikbare oordopjes van oceaanplastic, we onderwierpen de (in dit geval ook letterlijk) groene oordopjes van Happy Ears aan een test in verschillende omstandigheden.

Elk jaar belanden meer dan 1 miljard eenmalig gebruikte oordopjes in de vuilbak. Enter Happy Ears OP, de herbruikbare oordopjes gemaakt van oceaanplastic. Aan ons thuisbureau leenden ze zich prima om het kermisgebeuren dat zich pal voor onze deur afspeelde, te neutraliseren. In de zomerbar bleken ze geschikt om muziek naar draaglijker niveaus te brengen terwijl we ondertussen onze gesprekspartner toch nog konden verstaan.

Ook in de slaapkamer waagden we een poging met de Happy Ears. Het lukte niet helemaal om te wennen, zelfs al zijn we het gewoon om met oordopjes te slapen. Verschillende keren werden we halverwege de nacht in zijlig wakker waarna we de oordopjes moesten uitdoen omdat ze te stug aanvoelden. Wat het comfort wel bevorderde, was de steeltjes twee millimeter inkorten met een schaar, zo duwden ze niet langer naar buiten tegen onze oren – een welgekomen tip van de klantendienst.

Het Discovery Pack bevat drie maten, ideaal voor wie de afmetingen van zijn gehoorgang niet kent.

Eindverdict: Happy Ears OP lenen zich voor verschillende settings al is het even wennen aan de vorm en het materiaal.

Happy Ears OP, Discovery Pack – 28,50 euro – happyears.co 

Nieuwsbrief

In je mailbox: aankondigingen van opleidingen, events, nieuws en inzichten over duurzaamheid.

"*" indicates required fields

Consent*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.