True Gum getest: kauw jij nog op plastic kauwgom?

We lusten allemaal wel eens een verfrissende kauwgom, maar we staan er niet altijd bij stil dat we eigenlijk op plastic aan het kauwen zijn.

Het Deense bedrijf True Gum liet het ingrediënt plastic vallen en kwam zo op een smaakvol recept voor een plasticvrije kauwgom.

De True Gum bedenkers creëerde een nieuw recept voor plasticvrije kauwgom, dat vrij is van suikers en gevuld is met honderd procent natuurlijk aroma’s. De redactie nam vier verschillende smaken onder de loep waaronder pepermunt, munt, mango en framboos. Voor de muntjes proefden we de watermeloen, kers en perzik. De smaak van de kauwgom verdwijnt helaas als sneeuw voor de zon, maar de muntjes bewezen het tegendeel en vielen bij iedereen in de smaak.

Bovendien doet de kleurrijke verpakking je meteen verlangen naar zomerse explosies voor je smaakpapillen. Hiervoor wezen ze de traditionele plastic verpakkingen de deur en maakte het plaats voor compacte, eco-friendly doosjes. De True Gum en True Mints zijn enkel verkrijgbaar in een mooi vertoonbare box en omvatten 24 doosjes kauwgom en 18 doosjes met muntjes.

EINDVERDICT: Een duurzaam alternatief voor plastic kauwgom met smaakvolle aroma’s, verpakt in een kleurrijk en eco-friendly doosje.

True Gum box (24 packs) 45 euro incl. btw, True Mints box (18 packs) 33 euro incl. btw, truegum.com

Nieuwsbrief

In je mailbox: aankondigingen van opleidingen, events, nieuws en inzichten over duurzaamheid.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.