Charge Lite, easee, thuislader

Easee Charge Lite-thuislader verkrijgbaar in België

De nieuwe Charge Lite-thuislader van het Noorse Easee is verkrijgbaar in België. De Charge Lite is volgens het bedrijf de meest toegankelijke lader in het assortiment van Easee.  Later op het jaar verschijnen ook de Charge Core en Charge Max op de Belgische markt.

De Easee Charge Lite, in te stellen via de bijhorende app, heeft laadsnelheden tot 11 kW op een 3-fase-stroomvoorziening of tot 7,4 kW op een 1-fase-stroomvoorziening. Dit maakt de lader tot één van de krachtigste 1-fase-laders die momenteel beschikbaar zijn op de Belgische markt. De thuislader heeft het installatie- en gebruiksgemak en strakke Scandinavische ontwerp waar de Easee-laders bekend om staan. Ook is de autolader gebouwd om zelfs de zwaarste weersomstandigheden te trotseren.

Equalizer

De lader ondersteunt alle EV’s, fasen, elektriciteitsnetten – en in combinatie met de Easee Equalizer ook alle energiemeters. De Equalizer is een apparaat waarmee je de beschikbare energie in je huis en van je zonnepanelen of thuisbatterij optimaal kan inzetten voor het laden. Gebruikers hoeven zich dus geen zorgen te maken over compatibiliteit als ze van EV veranderen of hun elektrische systeem thuis aanpassen. De Easee Charge Lite is de eerste lader van de nieuwe productlijn van Easee en is ontworpen op basis van partnerinput en data van meer dan 60 miljoen Easee laadsessies.

lees ook

Easee lanceert nieuwe reeks EV-thuisladers

De Charge Lite beschikt over ‘local bluetooth’ waardoor gebruikers hun lader lokaal kunnen bedienen zonder online te zijn. Wanneer gebruikers binnen het bereik van hun lader zijn, kunnen ze het laden starten of stoppen, laadinformatie zoals laadsnelheid (vermogen in kW) controleren en de laadkabel ontgrendelen en vergrendelen. De Easee Charge Lite ontvangt daarnaast continu over-the-air (OTA) firmware- en software-updates, waarmee de lader altijd over de meest recente software beschikt.

De Charge Lite is nu voor 699 euro (incl btw) verkrijgbaar via easee.com en aangesloten partners.

Nieuwsbrief

In je mailbox: aankondigingen van opleidingen, events, nieuws en inzichten over duurzaamheid.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.