Ecotips in het nieuw

Je hebt het misschien al gemerkt: de website van Ecotips zit in een gloednieuw kleedje. Ook het magazine kreeg een nieuwe look.

Strakker en moderner, dat was het uitgangspunt. Om je nog beter te informeren en inspireren, dat spreekt voor zich. Maar ook om je nog meer uit te nodigen om de laatste trends op het vlak van duurzaamheid te volgen.

De inhoud blijft onveranderd. Zo houden we je naar goede gewoonte op de hoogte van de laatste evoluties op het vlak van duurzaamheid. Ook de vaste rubrieken zijn opnieuw van de partij – van klimaat en beleid tot mobiliteit en energie.  

Testrubriek

Nieuw is de testrubriek. Onder het motto ‘eerst zien, dan geloven’ test de redactie voortaan een waaier aan duurzame of ecologische producten. Met de reviews kun jij dan weer je voordeel doen.  

Michaël Aussems trok de aandacht met het koffiehorloge van Kaffeeform en ging daarnaast overnachten in ecoresort Your Nature bij Doornik. Anja Giegas haalde haar poetsgerief boven om de allesreiniger van Yokuu te testen – een product boordevol levende bosbacteriën. Ze probeerde ook de oceaanplastic oordopjes van Happy Ears uit in verschillende omstandigheden. Laura Herijgers tot slot zei plasticfolie vaarwel en bewaart voortaan leftovers in een bijenwasdoek van Dille & Kamille.  

Feedback welkom

Hopelijk ben je even enthousiast over de website als wij. Laat gerust weten wat je ervan vindt. Heb je zelf interessant duurzaamheidsnieuws te melden? Wil je jouw ecologisch product laten testen door de redactie? Een bug gevonden op de website? Mail ons gerust op info@ecotips.org.

Behalve de website kreeg ook het printmagazine een nagelnieuwe look. Het magazine bevat extra reportages en uitgebreide achtergrondinformatie en is exclusief voor abonnees. Je wilt weleens zien over welke extra artikels we het precies hebben? Neem gerust een proefabonnement van dertig dagen en overtuig jezelf.

Meteen abonneren kan natuurlijk ook. In ruil krijg je elke drie maanden het gedrukte magazine in je brievenbus. Je kunt het ook digitaal inkijken – samen met alle vorige nummers – en ontvangt de wekelijkse Ecotips-nieuwsbrief.

Veel surf- en leesplezier!

Met dank aan designstudio We are Knights en Letho Graphix, zij zorgden met veel bravoure voor de strakkere en modernere look. 

Nieuwsbrief

In je mailbox: aankondigingen van opleidingen, events, nieuws en inzichten over duurzaamheid.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.