T4S_SustainabilityProfessional2023_©photoLucHilderson_D609476_20230216

Isabelle De Bruyne verkozen tot Sustainability Professional 2023

Time for Society en VBO FED hebben Isabelle De Bruyne verkozen tot Sustainability Professional 2023. De prijs bekroont professionals die een vooruitstrevend duurzaamheidsbeleid voeren binnen hun organisatie en een leidersrol opnemen in de sector.

Isabelle De Bruyne is sinds 2019 benoemd tot Chief Sustainability Officer van CFE, een multidisciplinaire groep die actief in vastgoedontwikkelingen, multitechnieken, bouw en renovatie en duurzame investeringen. Voor haar benoeming werkte De Bruyne al 17 jaar voor de groep als burgerlijk bouwkundig ingenieur. Recent werd de groep door het onafhankelijk ratingbureau Sustainalytics gerangschikt als Top-Rated ESG bedrijf 2023.

Ambitieuze duurzaamheidsstrategie

Isabelle De Bruyne heeft sinds haar aanstelling als Chief Sustainability Officer een ambitieuze duurzaamheidsstrategie gelanceerd die centraal staat in de missie van CFE. Die missie wil positieve verandering verwezenlijken voor toekomstige generaties. De Bruyne kreeg naast de erkenning voor haar werk van de vakjury ook de publieksstemmen achter haar naam. De awards van het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO FED) zijn het sluitstuk van een selectieprocedure die in november 2022 startte.

Deze award is de kers op de taart en ik had nooit kunnen winnen zonder de ondersteuning en vastberadenheid van al mijn collega’s”, zegt Isabelle De Bruyne. “Duurzaamheid moet door een hele organisatie worden gedragen om succesvol te zijn, en dat is bij CFE echt het geval. Met deze award wens ik vooral anderen te inspireren om deel uit te maken van een community die een positieve impact wil creëren.”

lees ook

Bedrijfsfocus op duurzaamheid zorgt voor economisch succes, aldus Bosch Tech Compass 2023

Trotse CEO

“We zijn enorm trots op Isabelle en het werk dat ze met haar team en de hele organisatie heeft verricht”, looft een fiere CEO Raymund Trost. “Met CFE willen we echt een gemeenschap bouwen die mensen, competenties, materialen en technologie samen brengt om zo een positieve impact voor toekomstige generaties te creëren. Ik hoop dat deze award vele andere inspireert om deel te worden van onze community, want samen kunnen we bergen verzetten.”

CFE is een groep, opgericht in 1880, met een omzet van 1,2 miljard euro en meer dan 3.100 werknemers.

Nieuwsbrief

In je mailbox: aankondigingen van opleidingen, events, nieuws en inzichten over duurzaamheid.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.