KBC_fietslease_EnergyKing

KBC Autolease en EnergyKing vieren 30.000 leasefietsen

KBC Autolease de 30.000ste leasefiets op de weg gezet. De eer viel te beurt aan Carolien Boon, office manager bij het Herentse EnergyKing. In 1982 startte KBC met de leasing van wagens, met op dit moment een vloot van meer dan 50.000 wagens op de markt. Voor de 30.000 leasefietsen werkt de leasingmaatschappij samen met ruim 700 fietsdealers.

“Dit aantal is een nieuwe mijlpaal voor ons”, reageert Wannes Vermost, CEO van KBC Autolease. Samen met haar werkgever, installatiebedrijf in hernieuwbare energieoplossingen EnergyKing, lanceerde Carolien Boon onlangs fietsleasing op de werkvloer via KBC Autolease. Boon koos een speedpedelec waarmee ze geregeld de 18 kilometer overbrugt van haar woonplaats Booischot naar haar werk in de Leuvense rand. “Om mezelf gemotiveerd te houden en mijn hoofd leeg te maken na het werk heb ik bewust gekozen voor een speedpedelec”, aldus de office manager.

Duurzaam DNA

Voor EnergyKing is fietsleasing een belangrijk onderdeel van het duurzame DNA dat de onderneming in alle geledingen uitdraagt, binnen en buiten de bedrijfsmuren. Ook voor KBC Autolease heeft de samenwerking met EnergyKing een bijzondere betekenis. Carolien Boon rijdt immers met de 30.000ste leasefiets van KBC Autolease op de weg. Tijdens een officieel moment kreeg ze de speedpedelec overhandigd van Wannes Vermost.

lees ook

1 op 5 werkgevers biedt fietsleasing aan

“Als pionier zijn we bijzonder trots dit mooie product in de markt te hebben gezet. Dit hebben we gerealiseerd samen met de gebruikers, klanten en fietshandelaars”, aldus Vermost. “Dit aantal is een mijlpaal. We kunnen dus gerust spreken over een groot succes. Fietslease is een vaste waarde geworden in het mobiliteitsaanbod van werkgevers en heeft nog heel wat potentieel in zich.” KBC Autolease was een van de eerste aanbieders van fietsleasing op de Belgische markt. Het bedrijd leverde (al) in het najaar van 2016 de eerste fietsen.

Nieuwsbrief

In je mailbox: aankondigingen van opleidingen, events, nieuws en inzichten over duurzaamheid.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.