Ariya

Nissan introduceert twee nieuwe uitvoeringen van de elektrische Ariya 

Autobouwer Nissan heeft twee nieuwe uitvoeringen van de 100 procent elektrische Ariya gelanceerd. In lijn met het stappenplan is het Ariya-gamma uitgebreid met de ENGAGE en EVOLVE+.  

Nissan Ariya ENGAGE 

Het ENGAGE-uitrustingsniveau geeft toegang tot het Ariya gamma zonder afbreuk te doen aan de essentie van efficiëntie, veiligheid en comfort. Hij is leverbaar met de 160 kW (218 pk met 63 kWh batterij) motor. Het bereik van de Ariya  ENGAGE-uitvoering bedraagt 404 km (63 kWh batterij). Deze uitvoering wordt standaard geleverd met twee laadkabels (Mode 2 10A en Mode 3 32A) en een 7,4 kW boordlader. 

Belangrijke standaardkenmerken van de ENGAGE-uitvoering zijn een achteruitrijcamera, 19-inch lichtmetalen velgen, LED-verlichting voor en achter, NissanConnect Services, 12,3-inch digitaal instrumentencluster met twee schermen en warmtepompverwarming.  

De Nissan Ariya ENGAGE is verkrijgbaar vanaf 52.100 euro, uitgerust met de 63 kWh batterij. 

lees ook

Onderzoek: Elektrische auto’s worden vooral thuis opgeladen

Nissan Ariya EVOLVE+ 

Aan de top van het Ariya-gamma biedt de nieuwe EVOLVE+ uitvoering  het beste van Nissans nieuwe 100% elektrische crossover. Op het gebied van prestaties krijgt de Ariya EVOLVE+ een nieuwe 291 kW (394 pk) motor, 88 pk meer ten opzichte van vorige motoren, evenals de 87 kWh batterij en Nissan e-4ORCE elektrische vierwielaandrijving. De Ariya EVOLVE+ accelereert van 0 naar 100 km/u in slechts 5,1 seconden (in plaats van 5,7 seconden met de 225 kW/306 pk motor) en biedt een actieradius van 498 km. 

Het nieuwe EVOLVE+ uitrustingsniveau biedt standaard alle optionele uitrusting die beschikbaar is op de andere uitrustingsniveaus (behalve metallic lak), inclusief blauw gewatteerd lederen interieur, 20-inch lichtmetalen velgen en een 22 kW boordlader.  

De Nissan Ariya EVOLVE + kost € 75.100 euro. 

Nieuwsbrief

In je mailbox: aankondigingen van opleidingen, events, nieuws en inzichten over duurzaamheid.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.