Delphine Van Hoecke Go Family

Go Family lanceert communicatietak Go Loud

Go Family heeft met Go Loud, een nieuw lid van de Go-familie voorgesteld. De nieuwe tak ondersteunt bedrijven bij het communiceren van hun duurzaamheidsverhaal. “Voor bedrijven die zich inzetten voor groene en ethische praktijken, is de juiste communicatie cruciaal. Maar een steeds klimaatbewuster publiek, maakt bedrijven weerhoudend uit vrees voor kritiek of greenwashing claims”, klinkt het.

Go Loud wil die vrees wegnemen via gerichte ondersteuning en training zodat oprechte, positieve klimaatverhalen ook gehoord worden. “Er is steeds meer aandacht voor klimaatbewustzijn, en dus ook bij bedrijven staat duurzaamheid steeds centraler in de bedrijfsvoering”, aldus Delphine Van Hoecke, oprichter van Go Loud. Met een steeds klimaatbewuster publiek lopen bedrijven tegen heel wat uitdagingen aan en neemt de druk om op een effectieve manier over duurzaamheid te communiceren toe.

Ondersteunen en coachen

Het vermijden van greenwashing en het overtuigen van een kritisch publiek, zijn enkele van de grootste uitdagingen waarmee bedrijven geconfronteerd worden in hun duurzame communicatie. “Onze missie is eenvoudig: bedrijven ondersteunen en coachen in de kunst van duurzame communicatie. Daarbij leggen we de focus op authenticiteit, transparantie, positiviteit en open dialoog om op een effectieve manier over hun duurzaamheidsdoelen te praten. Dat doen we via op maat gemaakte communicatiepakketten voor bedrijven van elke omvang en met diverse communicatiebehoeften.”

lees ook

AI-tool analyseert duurzaamheidsrapporten van Belgische bedrijven

Als lid van de Go Family werkt Go Loud nauw samen met andere diensten binnen het ecosysteem: Go Smart Digital voor reductie van hun digitale CO2-voetafdruk, Go Forest voor bosherstel en Go Ocean voor oceaanherstel. Met Go Loud, versterkt het ecosysteem zijn duurzaamheidsdiensten met een communicatiepoot, waarmee het een holistische benadering van duurzaamheid biedt.

Nieuwsbrief

In je mailbox: aankondigingen van opleidingen, events, nieuws en inzichten over duurzaamheid.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.