DKV_Mobility_ChargeUp_Europe

DKV Mobility treedt toe tot sectorspreekbuis ChargeUp Europe

Het Europees B2B-platform voor betaaloplossingen onderweg DKV Mobility, treedt toe tot ChargeUp Europe. Dat is de spreekbuis voor de sector van laadinfrastructuur voor elektrisch vervoer en is actief in 27 Europese lidstaten.

In ChargeUp Europe, met hoofdzetel in Brussel, werken 27 sectorleden samen aan een soepele en snelle Europese introductie van laadinfrastructuur voor elektrisch rijden. In totaal beheren de leden een acceptatienetwerk van 500.000 laadpunten. “We zijn blij om toe te treden tot ChargeUp Europe en daarmee in deze tijden van mobiliteitstransitie onze expertise te kunnen bijdragen aan succesvolle e-mobility met klantgerichte oplossingen”, zegt Christopher Schäckermann, Directeur eMobility bij DKV Mobility.

Verzorgingsoplossingen

DKV Mobility biedt verzorgingsoplossingen op maat, van laadinfrastructuur en planning tot advies en installatie, voor elektrische voertuigen. Hiervoor heeft het een complete, transparante verzorgingsservice ter beschikking, zowel langs de weg als thuis of op de werkplek. Vanuit dochteronderneming GreenFlux biedt DKV Mobility een acceptatienetwerk van ongeveer 468.000 laadpunten door heel Europa. Met het SaaS (Software-as-a-Service) ondernemingsplatform kunnen laadpuntbeheerders en serviceproviders hun oplaadnetwerken en vervoerdersservice exploiteren en opschalen.

lees ook

Vlaanderen krijgt 10.789 extra publieke laadpunten

“Met DKV Mobility verwelkomt ChargeUp Europe een onderneming die zijn totaalaanbod voor opladen van elektrische voertuigen consequent uitbreidt”, aldus Lucie Mattera, Secretaris-generaal van ChargeUp Europe. “De toetreding van DKV Mobility betekent een nog verdere versterking van onze expertise en de stem van de transportprofessional.”

Nieuwsbrief

In je mailbox: aankondigingen van opleidingen, events, nieuws en inzichten over duurzaamheid.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.